Keleş: Zor maç olacak ama kazanalım istiyoruz!...

Giresunspor deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılarak lige kötü başlangıcını sonlandırmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta içi başlayan Alanyaspor hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılarda teknik direktör Hakan Keleş, hoca değişikliklerinin kendisine denk geldiğini söyledi.

Ligde ikinci hafta Kasımpaşa maçına rakibin hoca değişikliğiyle çıktıklarını şimdi de Aytemiz Alanyaspor’un hoca değiştirdiğini dile getiren Keleş, “İkinci hafta Kasımpaşa hoca değiştirmişti, şimdi Alanyaspor hocasını değiştirdi. Bize denk geliyor. Takımlar hoca değiştirince farklı bir sisteme geçiyorlar. Bizim iki haftalık bir Alanyaspor hazırlığımız vardı. Ama şimdi bu sürpriz oldu” ifadesinde bulundu.

Keleş, Alanyaspor maçının zor geçeceğini de dile getirerek, şunları kaydetti:

“Geçen yıl başarılı olmuş bir ekip ama bu sene henüz aynı başarıyı yakalayamadılar. 5-6 oyuncu değişikliği nedeniyle sıkıntı yaşıyorlar. Biz 11’i değiştirdik, şimdi 5-6 tane oyuncu değiştiren takımlar zorlanıyorlar. Bizler de zorlanıyoruz haliyle. Maçlarımızı da hep güçlü takımlara karşı oynadık. Zor maç olacak. Keyifli ve zorlu bir maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.”