“ZAMANINIZI İYİ KULLANIN”

Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan Eynesil’de İmam Hatip öğrencileri ile bir araya gelerek çeşitli konuşlarda önemli tavsiyelerde bulundu.

Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda, okul öğrencilerine yönelik olarak konuşan Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, “Biz yaşadığımız dünyada oldubittilere bihaber kalamayız. Adam sende deyip, elimizin tersi ile itemeyiz. Çünkü biz bir medeniyetin çocuklarıyız, çünkü biz Kur'an gibi bir kitaba başöğretmenlik yapan aziz Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in çocuklarıyız. Bir elimizle dünyayı tutmaya çalışırken, diğer bir elimiz Kuran’ın sözlerinde bahsettiği öteki dünya ile birlikte olacağız. Biz ne bu dünyayı kazanacağız diye öteki dünyadan vazgeçeriz, nede dünyayı kazanacağız diye öteki dünyadan vazgeçeriz.”dedi.

“BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Yarım saati aşkın bir süre öğrenciler ile birlikte olan İl Müftüsü Topcan çalışmak ve fedakârlık yaparak başarıya ulaşıldığını vurgulayarak,” Başarının sırrı sabırdan geçer, başarının sırrı plandan, programdan, düzenden geçer. Kanunu olmayan hiçbir hayat başarıya ulaşamaz. Daha dün Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali ( TEKNOFEST)’ te tarih yazan kardeşlerimiz bilesiniz ki yatarak değil, onlar bir şeylerden fedakârlık ederek milletin sevgisine mazhar olmuş kardeşlerimizdir” dedi.

Eynesil Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesindeki programa Okul Müdürü Yusuf Bodur’un yanı sıra Eynesil İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Halk Eğitimi Müdürü Enbiya Şahin, Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Keskin, Ören Ortaokulu Müdürü Tahsin Karahan, EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ahmet CEYLAN