Tireboluspor Transferde Gaza Bastı!...

Giresun Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Tireboluspor sezonun başlamasına kısa bir süre kala transferleri ard arda açıklamaya devam ediyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tireboluspor, başarılı file bekçisi Ahmet Ergin,  Hasan Namazcı ve Emrah Işkın yanı sıra Galatasaray alt yapısında futbol hayatına başlayan Karagümrük, Görelespor Bulancakspor ve Eynesilspor’da futbol oynayan Batuhan Ergün ile anlaştık. Ayrıca Bahçecikspor’da forma giyen Mertcan Kuru ile de anlaştı.

 Transferlerin ardından açıklamalarda bulunan başkan Adem Kemal şunları söyledi:

“Kısa süre sonra başlayacak olan Süper Amatör lig için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu doğrultuda Galatasaray alt yapısında futbol hayatına başlayan Karagümrük, Görelespor Bulancakspor ve Eynesilspor’da futbol oynayan Batuhan Ergün ile anlaştık. Ayrıca Bahçecikspor’da forma giyen Mertcan Kuru, Ahmet Ergin,  Hasan Namazcı ve Emrah Işkın ile de anlaşma sağladık.”

“TRANSFERLERE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tireboluspor Başkanı Adem Kemal açıklamalarına şu şekilde devam etti:

 

“Bu sezon her açıdan zor ve sıkıntılı bir süreç söz konusu. Zor süreci iyi yönetmeye çalışıyoruz. Fedakarlık yoksa zaferde olmayacağı düşüncesindeyiz. Tirebolu’nun marka değeri Tireboluspor olması için uğraşıyoruz.”

“BU SEZON HEDEFİMİZ BAL LİGİ”

 

Tireboluspor Antrenörü Erdem Karaman yeni transferler ile ilgili şunları söyledi: “Bu sene hedefimiz Süper Amatör ligde başarılı olup BAL Ligine çıkmak. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu sene Şampiyon olup BAL Ligine çıkacağız' dedi.