Eynesil Belediyespor Giresun’un Gururu Olacak!...

2019-2020 sezonu Giresun Süper Amatör Lig şampiyonu BAL Ligi’nde oynama hakkı kazanan Eynesil Belediyespor  2021-2022 sezonu tarihinde ilk kez bu heyecanı yaşayacak.

Eynesil Belediyespor’da önce kalecik ardından antrenörlük ve uzun yıllardır kulüp başkanlığı yapan Nail Civil”  Spor Toto Bölgesel Amatör liginin yeni takımıyız ve çok heyecanlıyız. Bu heyecan bizi başarıya getirecektir.  Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Teknik ekibimizi Giresun ilinden seçerken, Giresun futbol yapısını çok iyi bilen burada doğmuş ve birçok takımla amatör lig heyecanı yaşamış Metin Aydın hocamıza takımı teslim ettik. Teknik ekibimizi Giresun ilinden seçerken, oyuncu potansiyelimizi de Giresun’dan oluşturmaya gayret ettik. Eksik mevkilerimizi de Giresun’dan tamamlarken, ortaya Giresun spor camiasının benimseyeceği bir takım çıktı. Bu takıma hep beraber sahip çıkalım” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7.Bölge 6.grupta mücadele edecek olan Eynesil Belediyespor, 2021-2022 sezonun ilk haftasında sahasında oynayacağı Ordugücü FK maçı hazırlıklarını sürdürüyor.