GÖRELESPOR KİMSENİN HAKKINI GASP EDECEK BİR KURUM DEĞİLDİR!...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) 2.bölge 2.grup’ta yer alan temsilcimiz Görelespor Kulüp Başkanı Murathan Coşkuner, Görelespor’un büyük bir camia olduğunu, kimsenin hakkını gasp edecek bir kurum olmadığını söyledi.

“MENFAAT BEKLEYENLERE KAPILARIMIZ KAPALIDIR”

Görelespor’a güvenmeyen ve hedefi büyük olan bu takımdan menfaat bekleyenlere kapılarının kapalı olduğunu belirten Coşkuner, “İşlemlerin askıda kalmaması için lig başlamadan önce lisans çıkarmak yoluna gittik fakat bazı oyuncular paramızı almadan imzamızı atmayız dediler. Görelespor büyük bir camiadır. Görelespor kimsenin hakkını gasp edecek bir kurum asla değildir. Liglerin başlamasına 3-4 gün kala bu gibi olayların vuku bulmasını istemezdik fakat bizim kurumumuza güvenmeyen, hedefi büyük olan bu takımdan menfaat bekleyenlerle yola devam edemezdik.” dedi.

“TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN”

Bu olayların Görelespor bütçesiyle alakalı olmadığını vurgulayan Coşkuner, “Görelespor her zaman değer bilen, değer edene hakkını veren bir kurum olmuştur. Bize güvenmeyip, lisansını vermeyen bizim için kabul edilemez bir olaydır. Görelespor taraftarı bize güvensin. Biz Görelespor’un hedefleri için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE HAKAN KOÇER GETİRİLDİ

Transfer sezonunun henüz bitmediğini ifade eden Coşkuner, “20 günlük transfer sürecinde takviyelerle birlikte kadromuzu güçlendireceğiz. Görelespor Teknik Direktörlüğüne Hakan Koçer’i getirmiş bulunmaktayız. Görelespor’a bu zamana kadar vermiş oldukları emeklerinden dolayı herkese teşekkür ederiz. Hafta sonu oynanacak olan Ordu Ulubey Belediyespor maçında tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyoruz” dedi.