BU KAFENİN GARSONLARI ÇOK ÖZEL!...

Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü tarafından 2016 yılında başlatılan “Bir Umut Var” projesi tamamlandı. Proje kapsamında garsonluk ve komi kurslarını başarıyla tamamlayan özel gençlerden 6’sı kulüp tarafından Çınarlar Mahallesi’nde hizmete açılan ‘Bi Nefes Cafe’de işbaşı yaptı.

Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, özel gençleri topluma kazandırmanın yanı sıra onlara balık yemeyi değil, balık tutmayı öğretmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Tüm Giresunluları ‘Bi Nefes Cafe’ye davet eden Şeyranlıoğlu, özel bireyleri üretime katılarak iş sahibi olmaları ve kendileriyle etkili bir iletişim kurulabilmesini sağlamak adına bu projenin önemli bir adım olduğunu söyledi.
Şeyranlıoğlu, “Bu proje, engelli bireyler ile engelsiz bireyleri kaynaştırarak, meslek edinmiş ve beceri kazanmış bireyler olarak toplumda üretken hale gelmeleri bakımından yardımcı olacaktır” dedi. Şeyranlıoğlu, ‘Bi Nefes Cafe’nin bürokratından, siyasilerine, sivil toplum kuruluşlarından hayırsever işadamlarına, esnafından tüm Giresunluların katkı ve desteğiyle açıldığını sözlerine ekledi.