EYNESİL BELEDİYESPOR'DA GÖZLER SEBAT MAÇINA ÇEVRİLDİ...

Tarihinde ilk kez katıldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda mücadele eden ve oynadığı iki maçı da kazanarak 6 puanla 3 sıraya yerleşen Eynesil Belediyespor’da bu hafta sonu evinde oynayacağı 2 sırada yer alan Sebat Gençlikspor maçını kazanmak istiyor.

TEKNİK DİREKTÖR METİN AYDIN: "YOLUN BAŞINDAYIZ"

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda mücadele eden Eynesil Belediyespor'un tecrübeli teknik direktörü Metin Aydın lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak daha yolun başında olduklarını söyledi. Aydın açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bilindiği gibi ilimizi BAL'da temsil eden üç takımdan biriyiz. Ligde oynadığımız iki müsabakadan da galibiyetle ayrılarak geleceğe daha umutla bakmaya başladık. Başta da ifade ettiğim gibi biz daha yolun başındayız. Lig ilerledikçe hedeflerimiz daha netlik kazanacaktır. Futbolcularımın bu zamana kadar ortaya koyduğu mücadele teknik ekip olarak bizleri mutlu kılıyor. Her maçımıza final olarak bakıyoruz ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz.

Hafta sonu ligin iddialı takımlarından olan Sebat Gençlikspor'u ağırlayacağız. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum"