Öğretim Elemanları 1 Sergisine büyük ilgi!...

Fakültenin Bedri Rahmi Eyüpoğlu Sergi Salonu' nda, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Anabilim Dalı Başkanı ve Sanat Tasarım Yüksek Lisans Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Merve Yıldırım' ın üstün gayretleri ve organizesi ile  gerçekleşen sergiye Belediye Başkanı Tolga Erener, GRÜ Rektör Yardımcısı ve Dekan Vekili Prof.Dr.Güven Özdem, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Türkoğlu, öğretim görevlileri, muhtarlar, STK temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışında ilk konuşmayı  yapan Başkan Erener, öğretim elemanlarının  eserlerinin yer aldığı sergiye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek," Kıymetli daire amirlerimiz, siyasi partilerimizin değerli temsilcileri, muhtarlarımız, işadamlarımız buradalar. Rektör Vekilimiz burada, hocalarımız, öğrencilerimiz  burada.Hepiniz öğretim elemanlarımızın sergisine hoşgeldiniz." dedi. Konuşmasında, "Her geçen gün gelişen fakültemizde çok daha büyük başarılara imza atılacağına canı gönülden  inanıyorum." vurgusu yapan Başkan Erener, şunları söyledi:" Şunu ifade etmeliyim ki,  Görele' nin insanları sanata çok düşkündür.Ve bir çok değeri içerisinden çıkarmış bir ilçedir.Hepinizi seviyorum.İyi ki Görele' desiniz.Sergimiz hayırlı,uğurlu olsun."

Rektör Yardımcısı ve Dekan Vekili Prof.Dr. Özdem de yaptığı konuşmada," Belediye Başkanımızın dediği gibi, değerli hocalarımızla, dostlarımızla ve sizlerin de desteğiyle hep birlikte fakültemizi çok daha ileri seviyelere götürmek ve  beklentileri karşılamak için çalışıyoruz,  çalışacağız.Bu çok güzel eserleri meydana getiren öğretim elemanlarımızı kutluyor, katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Emniyet Müdürü Baran ve Jandarma Komutanı Türkoğlu da kısa birer konuşma yaparak, sergide yer alan eserleri meydana getiren öğretim elemanlarını tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler.

Sergiyi organize eden ve davet anlamında ilçeyle bütünleştiren  Doç.Dr.Merve Yıldırım da, yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini şöyle anlattı:" Değerli konuklarımız  eserlerimizin yer aldığı öğretim elemanları 1  sergimize hoş geldiniz.Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Yine Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim Bölüm Başkanımız  Doç.Dr.Nalan Okan Akın başkanlığında katılım sağlayarak birlik ve beraberlik örneği sergileyen üniversitemiz birimlerinden tüm öğretim üyesi arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.Değerli konuklarımız, Sayın Kaymakamımız Cem Afşin Akbay, Erzurum' da olduğu için katılım sağlayamadılar.'İkinci serginize katılacağım inşallah' temennisinde bulundular.Ve  'hayırlı olsun' diyerek başarı dileklerini ilettiler.

Bu gün burada Görele Güzel Sanatlar Fakültesi olarak böylesine güzel eserlerimizi sizlere sunmaktan mutluluk duyduk." dedi.Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:" Fakülte olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte başka başarılı  etkinliklere imza atmaya ve  fakültemizi tanıtmaya devam edeceğiz. Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Yılmaz Can ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Sayın Güven Özdem' e bize verdiği destekler için sonsuz teşekkürlerimizi  sunuyoruz. Hepiniz sağolun, varolun, sevgi, saygı, dostluk ve sanat, hayatınızdan hiç eksik olmasın."

Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi ve sergi gezilerek ikramlarda   bulunuldu.