Taraftar desteği bekliyorlar!...

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatlarıyla kurulan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, 20 Kasım Cumartesi günü Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde sezonun ilk maçına çıkacak. 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda saat 15:00’da Başkent Kartalları’nı konuk edecek Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, karşılaşmanın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı.

Hafta sonu galibiyeti hedefleyen Giresun Belediye Gençlik spor Kulübü, Samsun Zorlu Okulları ile oynadığı hazırlık maçında 70-41’lik skorla galip geldi. Yeşil beyazlılar, cumartesi günü oynayacağı maçtan da galip ayrılarak sezona iyi bir giriş yapmayı hedefliyor.

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün kadrosunda Merve Usal, Emine Adani, Merve Şahin, Beyzanur Uruç, Dilara Göçmen, Ayfer Dalkılıç, Gizem Sakallı, Cansu Güneysu, Nilsu Akbayrak, Sıla Ilgın Kaya, Ayça Kap ve Yaren Çavuş yer alıyor.

Teknik kadroda ise İdari Koordinatör ve Genel Menajer Salim Taslı, Baş Antrenör Abdullah Mert Erdemir, Yardımcı Antrenörler Oğulcan Uzun ve Erdal Alaca ile Masör Gökhan Bekdemir yer alıyor.

 Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde sezonun ilk maçına çıkacak olan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü'ne başarılar dileriz