Giresun İYİ Parti Çanakçı’ya Çıkarma Yaptı!...

İYİ Parti İlçe Başkanı Nabi Beşir  ve yönetim kurulu nezdinde gerçekleşen buluşmaya Giresun İYİ Parti İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, Merkez İlçe Başkanı Çetin Ceyran, Giresun İYİ Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 Çanakçı’da esnaf ziyareti ve Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım’ı ziyaret eden Giresun İYİ Parti İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu ve beraberindekiler Ülkemizin ekonomik ve siyasi gidişatı ile ilgili konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara İYİ partiye hoş geldiniz diyerek rozetlerini taktı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Nabi Beşir  “Bugün Giresun İYİ Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanlarını Çanakçı ‘da ağırlamaktan onur duydum teşriflerinizden dolayı kendilerine şahsım ilçe başkanlığı ve bütün Çanakçılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun İYİ Parti İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu” Esnaflarımızda, hemşehrilerimizde çok dertli . Geçim sıkıntısı ortak dert olmuş . Karadenizlinin bu mevsimde olmaz sa olmazı Hamsi den evine bir kilo hamsi alamayacak olan kişilerle karşılaştık . Artık Milletimiz bir değişim istiyor . Millet Bizi Çağırıyor. Çanakcı lı hemşehrilerimizle  biz iYi partililere gösterdikleri ilgiden dolayı ilçe başkanımız sn.Nabi Beşir  yönetim kurulu nezdinde teşekkür ederiz” dedi. goreleden haber-medya