Deplasmanda Puan Yada Puanlar Bekliyoruz!...

BAL’da Giresun Derbisi!...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Görelespor, ligin 4. haftasında deplasmanda Giresun Derbisi sayılan 1926 Bulancakspor ile karşılaşacak.

BAL Ligi’nde henüz galibiyet alamayan 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan temsilcimiz Görelespor, ligin 4. haftasında deplasmanda Giresun Derbisi sayılan BAL Ligi’nde 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecek 21 Kasım Pazar günü saat 14.00'te Bulancak İlçe Stadı'ndaki maç pandemi kurallarına uygun şekilde seyircili olarak oynanacak. BAL Ligi’nde dördüncü haftaya 1926 Bulancakspor 6, temsilcimiz Görelespor 2 puanla giriyor.

Namağlup Eynesil, deplasmanda Trabzon DSİ Karadenizspor ile karşılaşacak!...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak namağlup olarak 7 puanla 3.sırada yer alan Eynesil Belediyespor, ligin 4. Haftasında deplasmanda Trabzon DSİ Karadenizspor ile karşılaşacak.

Pazar günü saat 14.00’de Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunun 4. Haftası maçı öncesi açıklama yapan teknik direktör Metin Aydın "Bilindiği üzere mücadele ettiğimiz 2. Bölge 2. Grup Bal liginde oynadığımız üç müsabakadan 2 galibiyet ve 1 beraberlik çıkararak ligde zirve yarışına ortak olduk. Oyuncularım her maç üzerine koyarak ilerliyorlar. Gelecek haftalarda daha da iyi olacağımızı söyleyebilirim. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız DSİ Karadenizspor maçını düşünüyoruz. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapacağız. Biz Eynesil Belediyespor olarak her rakibimize aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. DSİ maçı da bunlardan biri. Sahadan 3 puanla ayrılıp Eynesil Belediyesporlu taraftarlarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum” dedi

 Görele Masterlar, 2. hafta deplasmanda!...

Sezonun ilk maçında Görele 13 Şubat ilçe Stadı’nda oynanan Trabzon Altunbaş Masterlar takımını 2-1 mağlup eden Görele Masterlar, 2. hafta deplasmanda 1918 Vakfikebir Veteranlar S.K ile karşılaşacak

40 yaş ve üstü profesyonel ve amatör futbol oynamış isimlerden oluşturulan ve Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu C Grubunda mücadele eden sezonun ilk maçında Görele 13 Şubat ilçe Stadı’nda oynanan Trabzon Altunbaş Masterlar takımını 2-1 mağlup eden Görele Masterlar 2. hafta deplasmanda 1918 Vakfikebir Veteranlar S.K ile karşılaşacak.

 Görele’nin Sultanlarının Maçı Ertelendi!...

Temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün hafta sonu sahasında oynayacağı Antalya Anadolu maçı ertelendi.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 9. hafta maçında sahasında Antalya Anadolu ile karışılacak olan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün maçı rakip Antalya Anadolu takım oyuncularının 2 Aralık’ta yapılacak olan Dünya şampiyonasına giden oyuncuları sebebiyle bir başka tarihe ertelendi. goreleden haber-medya