İLÇEMİZDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI!...

Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen tören ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimiz ve şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, bu kutsal mesleğe yeni atanan öğretmenlerimiz Mesleğe Giriş Andını okuyarak yemin etti.

Programda konuşan Belediye Başkanı Tolga Erener, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenlik mesleğinin çok önemli, kutsal bir meslek olduğunu belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, program sonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak" Onlar, yılda bir gün değil, her gün anılmalı, bu sevgi pınarı sonsuza dek, şırıl şırıl akmalıdır. Okumanın, bilginin, aydınlığı, adam gibi adam olmanın, uygarlığın, çağdaşlaşmanın mimarı öğretmenlerimizdir. Hedeflerimize ve hayallerimize ulaşmamız için ilham veren başta Baş öğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma gayesi, ile fedakarca hizmet eden tüm elleri öpülesi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, görevlerini ifa ederken yapılan hain saldırılar sonucunda şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş bulunan eğitim camiamızın mensuplarına Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Emekliye ayrılan öğretmenlerimize uzun ömürler. Kutsal mesleklerini halen icra eden öğretmenlerimize ve öğretmen adaylarına görevlerinde başarılar dilerken.aileleriyle mutlu ve huzurlu yarınlar temenni ediyoruz. İyi ki varsınız ve iyi ki öğretmenlersiniz. Öğretmenlerimin ve tüm öğretmenlerin ellerinden öperiz!goreleden haber-medya