Çanakçı’da 24 Kasım Öğretmenler Günü!...

Çanakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Kaymakam Yusuf Beran Vuran’ın katılımları ile yapıldı.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimiz huzurunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Genç’in günün anlam ve önemine dair konuşması ile devam etti.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerimizin Yemin Töreninin ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, video gösterimlere yer verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçemiz okullarında düzenlenen yarışmalarda resim, şiir, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesinin ardından öğretmenlerimiz tarafından bazı besteler seslendirildi.

Programın sonlanmasıyla hediye takdiminin ardından Kaymakam Yusuf Beran Vuran, öğretmenlerimizle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa; Kaymakam Yusuf Beran Vuran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Genç, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ve veliler katıldı.