Tirebolu’da Annelere Seminer Verildi!...

Tirebolu’da İlçe Müftülüğü ile Giresun Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği seminerde, anneler uyuşturucu kullanımı konusunda uyarıldı. Seminerin ana konusu olan “En İyi Narkotik Polisi ANNE” mottosu tema olarak işlenirken; Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi yetkilileri, anneleri ve ebeveynleri bu konuda dikkatli olmaya davet ettiler.

Tirebolu’da  Dumlupınar İlkokulu Salonunda gerçekleşen seminerde, Giresun Emniyet Müdürlüğü’nden Baş Polis Ömer Alpdoğan, uyuşturucuyla mücadelede görsellerle bilgilendirme yaparken; ailede annelere düşen görevleri de tek tek sıraladı. Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışması yapılan seminerde, karşılıklı soru-cevap yöntemi de uygulanarak, konunun detayları tartışıldı.

Giresun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Tirebolu İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği seminerin çok yararlı geçtiği ifade edilirken; her iki kurumun da sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği bu program, katılımcı anneleri de oldukça memnun etti.tireboluekspress