HACCAK, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Esnaf ve sanatkarlarımızın gür sesi olacağız. 30 yıllık esnaflık bilgi ve birikimimle Giresun bakkallar ve bayiler odası başkanlığına adayım.

Özellikle pandemi döneminde esnaflarımızın yalnız bırakıldığını ve odamızın yanımızda olmadığını hissettik. Esnaf arkadaşlarımızdan gelen talep ve destek üzerine Bakkallar Odası Başkanlığına aday oluyoruz artık bir değişim kaçınılmaz olmuştur Genç dinamik yeni ekiple odamızı iyi yerlere taşıyacağız.

Esnaflarımızın sorunlarını şehrimizin yerel yöneticilerinden başlayarak en üst makamlara kadar ileteceğiz takipçisi olacağız. Oda yönetiminde ben değil biz olgusu ile hareket edeceğiz. Sadece seçim zamanı değil her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında birlik ve beraberlik içinde olacağız.

Zincir marketler ve büyük marketlere karşı esnafımızın haklarını sonuna kadar savunacağız. Güzel Giresun’umuzda yıllardır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında bulundum aktif olarak çalıştım ve halende devam etmekteyim.

Şehrimi ve esnaflarımızı iyi tanıyorum, sorunları biliyorum. Tüm tecrübemi, Bilgi birikimimi esnaf ve odamız için kullanacağım. Esnaf arkadaşlarım bana ve ekibime güvensinler ve desteklesinler, Seçim günü mutlaka oylarını kullansınlar. Sevgi ve saygılarımla.

ERKAN HACAK