“TİREBOLU’NUN BİR ÇAKIL TAŞINI SİZE SATTIRMAYIZ”

CHP Tirebolu İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci, İl Özel İdaresi tarafından Tirebolu’da kurulan “kilitli parke taşı” üretim tesisinin satışa çıkarılmasına büyük tepki gösterdi. Cebeci, İl Özel İdaresi yetkililerine seslenerek” Tirebolu’nun bir çakıl taşını bile size yedirtmeyiz. Daha önce Özel İdareyi yönetenler bu parke tesisinin peşine düşmüş” dedi.

Cebeci, İl Özel İdaresine ait Tirebolu’daki ne kadar bina ve arsa varsa hepsinin satıldığını da ifade ederek, ”Bu zamana kadar satmadık yer bırakmadınız. Tirebolu sahipsiz mi? Şimdi de demircili mahallesinde kurulu bulunan ve Hopa- Samsun arasındaki en büyük tesis durumundaki tesisi satıyorsunuz, ama size bunu sattırmayacağız” dedi.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci, Tirebolu halkına da seslenerek” Artık Tirebolu sahipsiz değildir. Eğer bu tesis burada kalıp işletilecekse birisi gelsin işletsin. Ancak tesisi kesinlikle sattırmayacağız” şeklinde konuştu.

Cebeci, “Bu sefer hayır diyoruz. Özel İdarenin bu tesisin parasına ihtiyacı yoktur. Bugün bu tesisi kurmaya kalksanız 8-9 milyon. Şimdi duyuyo8ruzu ki herkes bu tesisin peşine düşmüş. Bu parke tesisini buradan söküp başka yere götürecek veya satacak bir babayiğit varsa gelsin” dedi.