GİRESUNSPOR TARAFTARLARIYLA VURACAK!...

Süper ligin 27.haftasında Göztepe’yi konuk edecek olan Giresunspor karşılaşmanın hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor.

 

Deplasmanda Kayserispor’a 2-1 yenilerek 26 puanda kalan yeşil-beyazlılar İzmir temsilcisiyle adeta bir sezona bedel bir maç oynayacak.

 

Rakibini sezonun ilk yarısında deplasmanda Diabate’nin penaltı golüyle 1-0 mağlup eden Çotanaklar aynı tarifeyi bir kez daha uygulamak istiyor.

 

Son 10 maçından sadece 7 puan çıkartan Giresunspor ligde 4 haftadır da puana hasret. En son Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yenen takımımız 7 haftadır 3 puanı bir arada göremedi.

 

SÖZ TARAFTARLARDA

 

Pazar günkü Göztepe sınavında Giresunsporlu taraftarların Çotanak Stadı’nı doldurarak takımlarına cani gönülden destek vermeleri gerekiyor.

 

İyi günde olduğu gibi kötü günde de takımlarının yanında olması beklenen taraftarlarımızın maçın gidişatında skor ne olursa, başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar futbol takımımıza destek ve katkı sunmaları şarttır.

 

BİLETLER 15,30,50 TL

 

Pazar günü oynanacak olan Giresunspor-Göztepe maçının biletlerinin satışı sürüyor.

 

Bilet fiyatları 15,30 ve 50 TL olarak belirlendi. Biletlerinizi http://passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı'nda bulunan Passolig gişesinden satın alabilirsiniz.