Tirebolu’da Müziğin Ruha işlediği Gece!...

Tirebolu’da Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak Tirebolu’nun efsane müzisyenlerinden şef Sezai Ekmekçi ve Giresun’dan gelen Şengül Coşkun nezaretindeki Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleşen Tirebolu İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tirebolu İlçe Başkanı Fatma İyice Öztürk, İYİ Parti Tirebolu İlçe Başkanı Erdinç Bektaş, Tirebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Hamzaoğlu ve sanatsever Tirebolu halkı katıldı.

Unutulmaz eserlerini icra ettiler…

Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak Tirebolu’nun efsane müzisyenlerinden şef Sezai Ekmekçi ve Giresun’dan gelen Şengül Coşkun nezaretindeki Asiye Çakoğlu, Aynur Domaç, Emsal Bayrak İbrahimoğlu, Enver Uzun, Fatma Bora, Işıl Eraslan Temiz, Hülya Karaca, Sadiye Himoğlu, Salih Yıldız, Seyhan Himoğlu, Seyhan Elecik, Şahin Şen, Taci Akkaya, Yasemin Çendoğlu, Seher Tacal, Filiz Balal, Emine Gökçe, Ömer Mumcu, Selim Mumcu, Hadiye Kademoğlu'ndan oluşannTürk Sanat Müziği Korosu Kanunda Mustafa Ensar Usta, Kemanda, Erdem Usta, Klavyede Erhan Çak, Bas Gitarda Mert Pala, Udda Levent Özsoy, Ritim Yıldırım Dönmez, Ritim Cüneyt Deniz' den oluşun orkestra eşliğinde Zahide Baram İhtiyaroğlu'nun sunumuyla huhteşem bir konser verdiler. Ayrıca solist olarak; Hadiye Kademoğlu, Salih Yıldız, Ömer Mumcuoğlu, Şengül Coşkun, Şahin Şen, Enver Uzun, Selim Mumcuoğlu, Taci Akkaya, Sezai Ekmekci ve Nihal Tarakcı okudukları şarkılar ile gönüllere hitap ettiler.

İnsan mutluluktan ağlar mı? Ağlar

Şengül Coşkun"Yüreğinizi koyduğunuz herşey sevgiyle karşılık buluyor. Bu gece Tireboluda tarih yazıldı. Muhteşem bir geceye konserimizle damga vurduk. Zihinlerde eminim ki güzel bir anı olarak kalacaktır.

Bu konserde bastan sona kadar incelikler vardı.

Bize bir rüyanın gerçeğini yaşatan o muhteşem, sanatsever konuklarımızı yüreğimle alkışlıyorum. Çünkü bütün şarkılara eşlik ettiler, enerjileriyle, takdirleriyle bize güç verdiler. Müteşekkiriz!

Çok değerli solistlerimize ve koristlerimize bin teşekkür ediyorum. Çok başarılıydınız ,gurur duydum, onur duydum sizlerle Iyi kimlerimi çoğaltan her birinize sonsuz teşekkürler.

Gecemizin sunum akışını sağlayan sevgili Zahide İhtiyaroğlu hanımefendiye. Sıcak ,samimi, gülen yüzüyle enerji saçan tavrı ile bize sevinç kattı. Çok çok teşekkür ediyoruz

Elbette ki teşekkürün en büyüğü müzisyen, 56 yıllık sanatcı kimliği ile Sezai Ekmekçi şefimize , babacan tavrı, asıl duruşu, Sevgi dolu yüreğiyle muhteşem bir şefti. O Iyi ki var ...sanat güneşimiz sağlıkla var olsun.

THEM Müdürlüğümüz adına verdiğimiz konser için bizden desteklerini esirgemeyen, gecemizin mimarlarından sayın Ömer Hamzaoğluna çok teşekkürler ediyoruz.

Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Nazım Elmas hocamıza da bizi ağırladığı üniversite salonu için ve aramızda olup verdiği destek adına çok teşekkür ediyoruz

Giresundan gelen misafirlerimize ayrıca teşekkürü borç bilirim. Değerli gazeteci dostlarımıza , sanat dostlarımıza binlerce kez teşekkür ediyorum.

Sevginin gönülden gönüle aktığı o saf duyguya talibim ben deniz...bir nebze katkım olduysa en bahtiyar olanım. Çok mutlu kıldınız şiir yanımı ,mısra mısra işledim gözgöze, söz söze değen her duyguyu ve bu geceyi yüreğimin en güzel köşesine çerçevelesin yıllarca dönüp dönüp bakmak için.

Katkılarınızdan dolayı minnettarım. Tüm sponsorlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Sanat İyi ki var!

Sevgi ve saygılarımla

goreleden haber-medya