Gelecek Partisi Giresun İl genişletilmiş divan toplantısı yapıldı!...

Gelecek Partisi Giresun İl genişletilmiş divan toplantısına Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Kuğu, Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan, yöneticiler ve İlçe Başkanları katıldı.

Gelecek Partisi Giresun İl genişletilmiş divan toplantısı öncesi Gelecek Partisi Görele İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Gödek’in rozetini Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota taktı.

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan” Giresun da Gelecek var diyoruz! Boşuna değil… İl Başkanlığımızın genişletilmiş divan toplantısına Genel Başkan Yardımcımız Kerim Rota, Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Kuğu, Trabzon İl Başkanımız Hasan Kamil Velioğlu, Yönetimimiz, İlçe Başkanlarımız Türkiye de, Giresun da Huzur ve Gelecek için bir araya geldik. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu‘nun da online olarak toplantımıza sürpriz katılımı bizleri gururlandırdı, onurlandırdı ve daha da güçlendirdi. İstediğiniz yasayı değiştirin… Biz geleceğiz, Biz Geleceğiz” dedi.

 

GELECEK PARTİSİ' NDEN, FKB' YE ZİYARET

Gelecek Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Kuğu, Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan ve bazı partililerden oluşan heyet FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ı ziyaret etti. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Rota, FİSKOBİRLİK ve fındık hakkında Birlik Başkanı Bayraktar’dan bilgi alarak, fikir alışverişinde bulundu. goreleden haber-medya