İYİ Parti Tirebolu’dan Üçkalespor’a Başarı ziyareti!...

dileriz” denildi goreleden haber-medya

İYİ Parti Tirebolu yönetim kurulu üyeleri Mehmet Cebeci ve Ahmet Yanıkömer ile birlikte Tirebolu Üçkalespor Kulübünü ve ilçe şehir stadında antrenmanlarını ziyaret eden İYİ Parti Tirebolu İlçe Başkanı Erdinç Bektaş” Giresun 2. Amatör Kümede 2022 sezonunda ilçemizi temsil etmeye hak kazanan Üçkalespor 'a ilçe yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Cebeci ve Ahmet Yanıkömer ile birlikte kulüp lokali ve ilçe şehir stadında antrenmanlarda hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu güzide kulübü ilçemize kazandırdıkları için Tayfun Aydın hocamıza, yönetim kuruluna ve futbolculara Giresun 2.Amatör liginde başarılar dileriz” dedi.

Öte yandan 17 Nisan 2022 Pazar günü başlayacak Giresun 2.Amatör liginde mücadele edecek olan Tirebolu Üçkalespor, ilk haftayı BAY geçirecek.

2.AMATÖR 1.HAFTA ALUCRASPORPAZARSUYUSPOR TEYYAREDÜZÜSPOR-ÇANAKÇISPOR TİREBOLU ÜÇKALE (BAY) 2.AMATÖR 2.HAFTA TİREBOLU ÜÇKALE-TEYYAREDÜZÜ ÇANAKÇISPOR-ALUCRASPOR PAZARSUYUSPOR (BAY) Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Giresun 2.Amatör Kümede mücadele edecek olan Tirebolu Üçkalespor’a ve tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz. goreleden haber-medya