Ayşenur Kara A Milli Kadın Hentbol Takımı kampına davet edildi!...

Temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı sağ kanat oyuncusu Ayşenur Kara 2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımının 20 Nisan tarihinde Kastamonu'da Sırbistan ve 23 Nisan'da deplasmanda İsveç ile oynayacağı karşılaşmaları için 13-17 Nisan tarihleri arasında Ankara THF Spor Kompleksi’ndeki kampına davet edildi.

2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımının 20 Nisan tarihinde Kastamonu'da Sırbistan ve 23 Nisan'da deplasmanda İsveç ile oynayacağı karşılaşmaları için kampına davet edilen temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı sağ kanat oyuncusu Ayşenur Kara’ya ve A Milli Kadın Hentbol Takımıma goreleden haber-medya ailesi olarak başarılar dileriz. goreleden haber-medya

A Milli Kadın Hentbol Takımı kamp kadrosunda şu isimler sporcular yer alıyor:

 

Kaleciler: Merve Durdu (Kastamonu Bld.), Yağmur Bembeyaz (Ankara Ego), Yaren Berfe Göker (Üsküdar Bld.)

Sol Kanatlar: Kübra Sarıkaya (Kastamonu Bld), Fatma Gül Sakızcan (Yalıkavak), Tuana Akman (Beta Transformatör Adasokağı)

Sağ Kanatlar: Nurşah Sancak (Yalıkavak) Beyza İrem Türkoğlu (Esbjerg), Ayşenur Kara (Görele Bld)

Sol Oyun Kurucular: Aslı İskit (Thürınger Hc), Neslihan Çalışkan (Kastamonu Bld.), Betül Yılmaz (Kastamonu Bld.), Ayşenur Sormaz (Anadolu Üni.)

Orta Oyun Kurucular: Sibel Kıcıroğlu (İzmir Bş Bld), Yasemin Şahin, (Yalıkavak Sk), Döne Gül Bozdoğan (Konyaaltı Bld.)

Sağ Oyun Kurucular: Beyza Karaçam (Yenimahalle Bld), Merve Özbolluk (Üsküdar Bld.), Ece Sözmen (İzmir Bş Bld.)

Pivotlar: Nurceren Akgün Göktepe (Kastamonu Bld.), Ceren Demirçelen (Kastamonu Bld), Cansu Akalın (Kastamonu Bld.)