AK Parti Görele iftar programında buluştu!...

Kuruluştan bugüne AK Parti Görele İlçe Teşkilatlarında, belediye ve il genel meclislerinde görev alan partilerin bir araya geldiği iftar programına Milletvekili Kadir Aydın, İl Başkanı Kenan Tatlı, İlçe Başkanı Kamil Ok, İl Başkan Yardımcısı Haldun Şehitoğlu, Belediye Başkanı Tolga Erener, Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih Duzcu, geçmiş dönem İlçe başkanları İlçe Kadın Kolları Başkanı Hediye Dülger, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Hayta, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği geleneksel iftar programında bir araya geldiler.

Belediye Başkanı Tolga Erener” Kuruluştan bugüne AK PARTİ Görele İlçe Teşkilatlarında , belediye ve il genel meclislerinde görev alan dava arkadaşlarımızla, milletvekilimiz Kadir Aydın ve İl Başkanımız Kenan Tatlı’nın teşrifleri ile iftar programında biraraya geldik. Birlik ve beraberlik içinde kuruluştaki ruhumuzla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Kamil Ok “AK Parti Görele İlçe Başkanlığı’mızın organize ettiği iftar programında; teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah”  dedi