Vali Ünlü’den, Engelli Kardeşlere Ziyaret!...

Tirebolu’nun Arslancık Köyünde oturan ve son günlerde yol talebiyle gündeme gelen bedensel engelli Akça kardeşlere Giresun Valisi Enver Ünlü’den sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Sosyal medya üzerinden yaptıkları etiketlemeyle Vali Ünlü’den görüşme talebinde bulunan Arslancıklı Akça kardeşler Arife ve Yıldız’ın bu taleplerine duyarsız kalmayan Vali Ünlü,  Arslancık Köyüne giderek, engelli kardeşleri evinde ziyaret etti.

Ailesiyle birlikte Arslancık Köyünde oturan ve bedensel engelli oldukları için evlerinden dışarıya çıkamadıklarını bildiren Arife ve Yıldız kardeşleri baba ocağında ziyaret eden Vali Ünlü, kendileriyle ve aile fertleriyle bir süre sohbet ederek, taleplerini dinledi. Vali Ünlü’den, evlerine olan 50-60 metrelik bağlantı yolunun yapılmasını talep eden Akça kardeşler, sosyal medya üzerinden etiketledikleri Vali Ünlü ile buluşmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Valimizden Allah razı olsun. Görüşme talebimizi kırmayarak köyümüze gelen ve bizleri onurlandıran Valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlere devletin şefkatini göstererek evimize kadar gelen ve taleplerimizi dinleyen sayın Valimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, devletimizden ve Valimizden bin kere razı olsun” şeklinde duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Tirebolulu bedensel engelli kardeşlere devletin şefkat elini uzatan ve onların sıkıntılarına çözüm yolu bulunacağını bildiren Vali Ünlü, Arslancıklı Arife ve Yıldız Akça kardeşlere evinde çeşitli hediyeler de vererek, onların gönüllerini de almayı ihmal etmedi. Vali Ünlü’nün bu ziyareti, Akça Ailesini de çok mutlu etti.