CHP EYNESİL İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI!...

Seçimlerde sonra Eynesil Belediyesi’ni kazandığımızda borcumuz 9,5 milyondu ve kasamızda 600 bin tl vardı.Bu 600 Bin’de seçimler ay sonunda olduğundan işçi ve memur maaşlarıydı.Artı bir para yoktur.Kayda değer bir borcu yoktur demişler,onlar için 9,5 milyon küçük bir para olabilir Eynesil’imiz için büyük bir para ve 1 lira’da olsa borçtur.
Paramız nasıl oldu diye düşünenler için,Kaynaklarımızı doğru kullanır,parayı doğru yerlere harcar ve İsrafı önlerseniz paranız olur.Bize Hükümetten extra bir para gelmemiştir. Gelen paralar kanunen Eynesil halkına gönderilmesi gereken paralardır. Eynesil ve Halkının hak etmiş olduğu bir paradır. Yoksa siz bunudamı çok görüyorsunuz Eynesil’imize.
Asla kripto Akp’li diye bir söz söylenmemiştir. Sadece Kripto denilmiştir Akp ile ilişkilendirilmemiştir.Kripto’nun anlamı açsınlar baksınlar Bilinmeyen anlamına gelmektedir. Basın açıklamamız ortadadır iyi izlesinler. Kaymakam’a tek bir hakaret yoktur,aksini iddaa eden ispatlamakla mükelleftir.
Savunduğunuz kaymakam bir gün halk günü yapmışmıdır? Eynesil’in köylerindeki su sorunları ile alakalı tek bir çalışması varmıdır? Hatta köylerimizin sorunları ile alakalı 15 günde bir yapması gereken toplantıları yapmayıp imza atmak şartıyla her toplantıdan para almıştır.Sportif anlamada Atletizimde ve Futbolda Türkiye’de kabul görmüş sporcularımızı bir kere tebrik etmemiştir.Yani kısacası savunduğunuz kaymamak konu Eynesil olunca hep saklanmıştır görülüyorki sizde gizleyen olmuşsunuz..
Biz kaymakamın yanında değil,Devlet’imizin ve Eynesil’imizin yanındayız.Eynesil’e yapılacak yatırımları Devlet’imizin arkasına sığınıp engelleyenlere Eynesil halkı ile beraber tarih önünde tekrar hesap sormak boynumuzun borcudur.
Atanmışların seçilmişlere bu denli davranmasınıda Eynesil’imizin iradesine saygısızlık olarak görüyoruz.
Siyaset üstü çalışıyoruz demişler.Buna cevabende olayın olduğu gün ,haklı haksız aramaksızın ben CHP Eynesil ilçe başkanı olarak,İYİ Parti ilçe başkanı yanımdayken,AKP ilçe başkanını ve MHP ilçe başkanını aradım.Burada siyaset üstü olduğumuzu göstermek adına konu Eynesil olduğunda siyaseti bir kenara bırakmamız gerektiğini düşünerek hep birlikte Kaymakam’ı ziyaret edelim dedim ve randevu talep ettim.Bize randevu vermemişken ,birlikte hareket edelim diye uğraştığım noktada AKP ilçe başkanı yanına MHP ilçe başkanınıda alarak bizlere söylemeden Kaymakamın yanına gidip görüşürek niyetlerini bir daha göstermişlerdir. Eynesil’in çıkarımı yoksa kendi çıkarınızmı görmüş oldu Eynesil.
Eynesil’de kutuplaşmayı önlemek istiyoruz. Konu Eynesil olunca bir olalım diyoruz. Ama onlar yine Eynesil’in üzerine bir karabulut çekmek adına kutuplaştırmaya devam ediyorlar. AKP ilçe teşkilatını Eynesil’imizin yanında olmaya davet ediyorum.
Taktir Tüm Eynesil Halkının ve Kamuoyunundur..