GÖRELE İNANCA KÖYLÜLERİ DOYASIYA EĞLENDİ.

İstanbul'daki değerli köylülerimizi ve diğer sevdiklerimizi bir araya getirmek amacıyla düzenlediğimiz geleneksel piknik, yerel adla 'şennik' 2 yıl aradan sonra dün (05 Haziran 2022 Pazar günü) Arnavutköy İmrahor Piknik Alanı' nda aralarında MHP Görele İlçe Başkanı, aynı zamanda Görele Asil Seyahat Yön.Kur. Bşk. Sn. Hasan Ali KODAL, Bayrampaşa Giresunlulular Derneği Başkanı Sn. Tülay TAHMAZ, Arnavutköy Giresun ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Sn. Yücel ÇAM, Bağcılar Göreleliler Derneği Başkanı Sn. Tayar AKSU, BayrampaşaOrta Cami İmamı Sn.Yüksel KAVZAN, kıymetli iş insanlarımız, muhterem hanımefendiler, beyefendiler, değerli gençlerimiz ve geleceğimizin büyükleri çocuklarımız  olmak üzere  yoğun ve coşkulu katılımcı ile gerçekleşti.

Hava koşullarının da müsait olmasıyla sabahın erken saatletinde  uzaktan ve yakından gelen misafirlerimiz yaptıkları kahvaltının ardından kemençe sanatçımız Hayati DAŞTAN, THM sanatçımız Serkan KILIÇ ve daha sonra katılım sağlayan Baransel YILMAZ' ın icralarıyla müziğe doyup,  gönlünce eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdiler.

Sunuculuğunu Orhan POŞUL' un yaptığı piknikte sıra beklenen hediye çekilişine geldi.

Yapılan çekilişte hediyeler sahiplerini buldu, en büyük hediye olan led tv ise günün şanslılarından olan köylümüz Ramazan ŞENGÜN' e çıktı, iyi günlerde kullanmasını diliyoruz.

Bu güzel etkinlikte maddi ve manevi yanımızda olan köylülerimizden;

Sn. Bağcılar Bld. Bşk.lığı

Sn. Hasan Ali KODAL

Sn. Yücel ÇAM

Sn.Tayar AKSU

Sn. M.Emin ERGÜL

Sn. Sinan ve Soner ERGÜL

Sn. Şenol DANDİN

Sn. Osman KARAKAŞ

Sn. Cevdet POŞUL

Sn. Bahtiyar ve Erdal ÇAVUŞOĞLU

Sn. Seyfi KAVZAN

Sn. Erdem ERGÜL

Sn. Sabri KAYA

Sn. Yalçın POŞUL

Sn. Yılmaz POŞUL

ve siz kıymetli katılım sağlayan ve mazereti dolayısıyla aramızda olmayan, ayrıca emeği olup da burada adını zikretmeyi unuttuğumuz tüm köylülerimize ve dostlarımıza İnanca Köyü Dernek Yönetimi olarak sonsuz teşekkür ediyor, böyle mutlu günlerde tekrar birlikte olmayı Yüce Allah'tan diliyoruz. Sağolun, varolun, iyi ki varsınız.

 Orhan Poşul yazdı