Emanet” Her Daim Esnafımızın Yanında Olacağım”

Hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için esnaf kefalet kooperatifi başkanlığına aday olduğunu belirten Emanet” Kıymetli dostlarım, 25 Temmuz pazar günü saat 11.00 de Görele kapalı spor salonunda Görele esnaf ve sanatkârlar kredi kooperatifinde seçim yapılacaktır.

1000'e yakın üyemiz ile büyük bir aile olan kooperatifimizdeki hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için ekip arkadaşlarım ile birlikte göreve talibim.

Daha dinamik ve heyecanlı bir yönetim anlayışı ile istişare kültürünü kolektif yönetim tarzını ön planda tutarak esnaf ve sanatkarlarımızı merkeze alan bir anlayış ile kooperatifimizi çok daha ileriye taşıyacağız.

Güçlü mali yapı ve adil dağıtım ilkesi ile yola çıktık.

Kooperatifimizin, esnaf kardeşlerimiz için ne kadar önemli ve hayati bir kurum olduğu Pandemi döneminde bir kez daha ortaya çıkmıştır.

15 aydır esnaf kefalet kooperatifimizden, hayatlarındaki en zorlu ve sıkışık dönemlerinde ayakta durabilmek için soluk almakta güçlük çeken esnaflarımıza bir içimlik su yardımı dahi yapamamış olmamız içimde yutkunamadığım bir acı bir ukde olarak kalmıştır.

Zor günler için Görele esnaf sanatkarlar kredi kooperatifin pandemiyle seyirci kalması esnafımız için son derece üzüntü verici olmuştur.

Daha sağlıklı projeler üretip zor zamanlarda esnafımızın hep yanında olacağız.

Neyi nasıl yapacağımızın dersini çalışarak, geliyoruz.

Esnafımızın yanında,

Kamu ve Stk lar ile işbirliği içinde çalışarak daha da güçleneceğiz.

 Esnaf sanatkarlar kooperatifindeki bürokrasiyi imkanlarımız elverdiği ölçüde azaltacağız.

Görele'nin yatırım kalemlerine esnaf sanatkarlar kooperatifi ismini gururla duyuracağız.

Bizim yönetim anlayışımızda insan vardır.

Ortaklarımız olan esnaf kardeşlerimiz ile birlikte yöneteceğiz.

Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın desteğini, yardımını, duasını bekliyorum.

Rabbim çıktığımız bu hizmet yolunda bizleri muvaffak eylesin.