EYİMDER’DEN ÖĞRENCİLERE GEZİ HEDİYESİ !...

Öğrencilere yönelik olarak düzenlenen 4 günlük gezide Ankara, Bursa, İstanbul ve Çanakkale illerinizdeki çeşitli yerler gezilecek.

Eynesil İmam Hatipliler Derneği (EYİMDER) Başkanı Ramazan Öztürk, “EYİMDER tarafından düzenlemiş olduğumuz ‘İmam Hatipli Gençler Şüheda'nın Yolunda’ temalı gezimiz için bugün (22 Haziran Çarşamba) yola çıkmış bulunuyoruz. Gezimizin 1. gününde, yanı Perşembe gününün de sabah Hacı Bayram Veli Camisini ziyaret ederek burada sabah namazını kılacağız. Sabah kahvaltısı ile birlikte Gazi Meclisimizi, T.C Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Millet Cami, Millet Kütüphanesi, 15 Temmuz Müzesi ve Anıtkabir ziyaretlerimiz olacak.

2. gün ise Bursa’da olacağız. Burada da Yeşil Cami, Emir Sultan Türbesi ve Tophane ziyaretlerimizin ardından Ulu Camide Cuma Namazı kılacağız.

3 gün Çanakkale Köprüsü’nden geçerek Çanakkale Şehitliğini ziyaret edeceğiz. Pazar günü İstanbul Valide Sultan Gemisi ile boğaz turumuz var.

EYİMDER yönetim kurulu Üyelerimiz ve öğrencilerimizden oluşan 55 kişilik gurubumuz ile birlikte İnşallah pazartesi günü tekrar Eynesil’de olmayı planladık.

Gezimizin başta öğrencilerimiz olmak üzere tük katılanlara hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

Ahmet CEYLAN