Eynesilli hemşerimiz Emine Karakaya TDP Eyüp Sultan İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu!...

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi(TDP)’nin Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi(TDP)’nin İstanbul Eyüp Sultan İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu.

Türkiye'nin ve İstanbul’un artık kadın eline ihtiyacı var. Beni bu göreve layık gören tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim diyen TDP İstanbul Eyüp Sultan İlçe Kadın Kolları Başkanı Eynesilli hemşerimiz Emine Karakaya” Tarifi çok zor bir mutluluk, Bizi bu göreve layık gören başta Genel Bşk’ım Sn. Mustafa Sarıgül Beyefendi’ye, Teşkilat Bşk’ım Seda Kutsal Hanımefendi’ye, Eyüp Sultan Bşk’ım Bayram Doğan Beyefendi’ye çok teşekkür ederim. Eyüp Sultan İlçe Kadın Kolları Başkanlık Görevimiz Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bizleri bu günde yalnız bırakmayan tüm Başkanlarıma ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Türkiye Değişim Partisi(TDP)’nin İstanbul Eyüp Sultan İlçe Kadın Kolları Başkanı olan Eynesilli hemşerimiz Emine Karakaya’yıtebrik eder, görevinde başarılar dileriz. goreleden haber-medya