Şahin 3.kez Başkan Seçildi!...

Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (AKDER) 13.Olağan Kongresi’nde Yönetim Kurulu Başkanlığına 3.kez Harun Şahin seçildi.

3.kez Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (AKDER) Başkanlığına seçilen Harun Şahin” Derneğimizin Kuruluşunun 26. Yılında, Kuruluşundan İtibaren Derneğin  Her Aşamasında Görev Almış , Verilen Görevi  Kayıtsız Şartsız Hiçbir Karşılık Beklemeden Yerine Getirme Gayreti İçinde Bulunmuş , Görev Almadığı   Dönemlerde Seçilmiş Yönetimlerden  Desteğini Esirgememiş , Asla Muhalefet  Yapmadığı  gibi Köylüleri Adına  Bölücü Faaliyetlerde  Bulunmamış , Parelel Yapı Kurma  Girişiminde Olmamış ,  Arkalarına Aldıkları Sözde Siyasi Güçle 26 Yıllık Geçmişe Sahip Derneğin Yöneticisi Olan Bizlere  Hükmetmeye Çalışanlara Pabuç Bırakmadan  Bir  Duruş Sergilemiş , Köyüne Yapılmaya Çalışılan Yıkım ve Doğa Katliamına Yol Açacak  Rant ve Talan Projesi Olan  Hidroelektrik Santrali HES ' Lere Karşı Amansız Bir Mücadele  Örneği Sergilemiş , Tek Amacı Üyelerinin Köylülerinin ve Bütün Hemşehrilerinin  Birlik Beraberliğini Sağlamaya Çalışan   Bizlere  3.Defa Akder - Akköy Köyü Kalkındıma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Yönetme Görevini Layık Gören Üyelerimize Köylülerimize ve Bütün Hemşehrilerimize Sonsuz Teşekküreder Saygılarımızı Sunarım” dedi.

. Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 3.kez Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (AKDER) Başkanlığına seçilen Harun Şahin  ve Yönetim Kurulu’nu kutlar, başarılar dileriz.