Hemşehrimiz Cemal Dalman Şırnak Emniyet Müdürü Oldu!...

Polis Başmüfettişi olarak görev yapmakta olan hemşehrimiz Cemal Dalman yeni kararname ile Şırnak Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Emniyet Müdürü Cemal Dalman kimdir!...

Evli 2 çocuk sahibi olan Cemal Dalman 5 yıl Tekirdağ Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptı. Yaklaşık 100 bin nüfusu olan ilçede önemli çalışmalar yapan Dalman, mafya başta olmak üzere çetelere ve hırsızlara adeta savaş açtı. İlçenin suç oranını 5 yıl içinde yüzde 70 oranında azalttı.

 

5 yıl görev yaptığı Çerkezköy'den, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Dalman 1 yıl kadar bu ilçede görev yaptı. Daha sonra Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Cemal Dalman, mahkeme kararı ile 2013 Nisan ayında Tekirdağ Emniyet Müdürü yardımcılığına atandı. Cemal Dalman geçtiğimiz sene alamadığı rütbesini de mahkeme kararı ile alarak, 3. sınıf emniyet müdürlüğünden, 2. emniyet müdürlüğüne yükseldi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve Yarımel'in özellikle kadrosuna katmak istediği Dalman'ın eşi de kendisi gibi polis, Dalman'ın babası ve abisi de rütbeli polis olarak emniyet teşkilatında görev yapmış olan Şırnak Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Görele Çömlekçi Önerli Köyü’nden hemşehrimiz Cemal Dalman’a bizde goreleden haber-medya ailesi olarak görevinde başarılar dileriz.