Başkan Karadeniz’e Destek Ziyareti!...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’i ziyaret etti.

7 Temmuz 2021 günü Eynesil Sahil Parkında yaşanan tatsız olay sonrası Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz iddialara cevap vererek " Ben hayatımda korumayla, zabıtayla gezmedim. Biz Allah'tan başkasını koruma olarak kabul etmiyoruz yanımızda. Biz bir tek yüce Allah'a güveniyoruz, yüce Allah'ın adaletine inanıyoruz. Benim bu olayda oraya onları dövdürmeye geldiğimi zerre kadar ispat etsinler, ben ertesi gün Belediye Başkanlığını bırakacağım" dedi.

Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz “Giresun Millet Vekilimiz Necati Tığlı, Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz ve Giresun İl başkanımız Fikri Bilge bugün ziyaretimize geldi.

İlçemizde yaşanan üzücü olayın hiç bir bağlantımız olamasına rağmen medyada oluşturulan karalama, algı oluşturma kampanyasında asılsız ifadelerle Belediyemizi , şahsımızı ve partimizi küçük düşürmeye çalışanların adaletin karşısındahesap vereceklerinden şüphemiz olmadığını kendilerine aktardık.

Sosyal medya ve ulusal kanallarda çıkan yalan haberlerle algı oluşturmaya çalışan, ağır ithamlarda bulunan ve olaya dahil olan tüm sorumluların en ağır cezayı almaları için hep birlikte hareket edeceğimizin altını çizdik. Ziyaretlerinden dolayı kıymetli vekillerimize ve il başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.