“Giresun Araştırmaları” Çıktı!...

Son yıllarda araştırmalarıyla ve kitaplarıyla topluma şık tutan Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi sitemiz yazarlarından Mevlüt Kaya’nın “Giresun Araştırmaları” adlı kitabı da okuyucuyla buluştu.

11. kitabını çıkaran ve Giresun Kültürüne verdiği hizmetlerden dolayı topluma şık tutan Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi sitemiz yazarlarından Mevlüt Kaya” Belgeler ve Derlemelerle Giresun Araştırmaları adlı kitabım yayınlandı. Araştırma sürecinde fotoğraf, bilgi ve belgeleriyle destek olan herkese teşekkür ederim. Kitabın basım sürecinde çabalarını ve fedakarlıklarını esirgemeyen ve beni teşvik eden yöremizin duayen tarihçisi Araştırmacı-yazar Sn. Ayhan Yüksel hocama, kitabın yayınlanmasına değerli katkılarıyla destek olan Görele Belediyesi'ne; Sayın başkan Av. Tolga Erener Bey'e, Kültür Müd. Sn. Uğur Kübüç 'e  ve Yeniay Muhasebe'ye ayrıca içerikle ilgili görsel katkıları için koleksiyoncu ve araştırmacı Sn. H Gazi Menteşeoğlu abime teşekkürlerimi sunarım. Kitabımız Giresun'a tarih ve kültür alanında büyük kazanımlar sağlayan Sn. Ayhan Yüksel ve araştırmalarıyla bizlere örnek olan merhum hocamız Ö. Erden Menteşeoğlu başta olmak üzere Giresun araştırmalarına gönül vermiş olan tüm kalem erbabına ithaf olunmuştur. Memlekete yararlı olması dileğiyle” dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Giresun Kültürüne verdiği hizmetlerden dolayı Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi sitemiz yazarlarından Mevlüt Kaya’ya teşekkür eder, başarılar dileriz. goreleden haber-medya