14. KÜLTÜR YAYINI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU!...

Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu öğretim Görevlisi Mevlüt Kaya tarafından kaleme alınan ‘Belgeler ve Derlemelerle Giresun Araştırmaları’ kitabımın da Osmanlının son döneminden itibaren her alanda yaşayan olaylar göze çarpıyor.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu öğretim Görevlisi Mevlüt Kaya tarafından tanıtımı yapılan kitabımın içeriğinde Giresun ve ilçelerinin tarihi, kültürü ve spor faaliyetlerinin yanı sıra, sağlık, eğitim ve yöreye ait ulaşım sorunları ayrıntılı olarak ele alındı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, önemli bir kültür yayınının daha arşivlerde yerini aldığını belirterek, kitap yazarı Mevlüt Kaya’ya teşekkür etti.

Görele Belediyesinin 14. Kültür yayınının arşivlerde yerini aldığını ifade eden Belediye Başkanı Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Giresun ve ilçeleri için önemli bilgilerle derlenmiş bir kültür yayınımız daha arşivlerde yerini aldı. Bu kitabımızla birlikte belediyemizin katkılarıyla çıkarılan 14. Kitabımız oldu. Kültür yayınlarımızı desteklemeye, katkı sağlamaya devam ediyoruz. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum”

 

Kitap Yazarı Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu öğretim Görevlisi Mevlüt Kaya “Belgeler ve Derlemelerle Giresun Araştırmaları adlı yeni kitabımızın tanıtımı için Görele Belediyesi'nde bir araya geldik. Güzel bir tarih sohbeti gerçekleştirdik. Yöremize dair bilgi alışverişinin yoğun olduğu bir ortam oluştu. Kültür hizmetlerine bir yenisini daha katan Görele Belediyesi yayıncılık konusunda ve pek çok kalıcı eserin meydana gelmesinde örnek teşkil ediyor. Geçtiğimiz yıllarda da Bağdat'tan Görele'ye Mektuplar adlı kitabımız Görele Belediyesi tarafından yayımlanmıştı..Kitabımızın memlekete hayırlı olmasını dilerken bir kez daha Görele Belediyesi'ne; Sayın Başkan Av. Tolga Erener Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum”

 

Kitap Yazarı Mevlüt Kaya ise, Belediye Başkanı Tolga Erener’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, imzalı kitabından hediye etti.