Recep Firidin” Siz değerli ortaklarımızın güvenoyuna talibim” dedi.

Görele Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi başkanlığına tekrar aday olan Recep Firidin” Sizlerin desteği ve güveniyle yürüttüğümüz başarılı çalışmalar sonucunda, bugün Görele Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi Türkiye’deki sayılı kooperatifler arasında olması, bizim disiplinli çalışmamız, Görele Esnafının borcunu zamanında ödemesi ile olmuştur. Güven oyunuzu tekrar aldığımız takdirde, yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte bu başarımızı daha da ileri götürmek için yeni çalışmalarımız bir ay önce sizlere göndermiş olduğumuz gündeme ilave ettiğimiz üç madde ile devam edecektir.

Bu ay içinde Türkiye’de yapılan tüm kooperatiflerin gündemi 18 maddeden oluşurken bizde neden 21 madde oldu. Gündeme eklediğimiz üç madde şu şekilde:

1- Kooperatif parası olmasına rağmen pandemi döneminde tüm ortaklarımıza yapamadığımız nakdi yardım için gerekli düzenlemeleri genel kurulda geçirerek, bu taahhüdümüzü yerine getireceğiz.

2- Yaklaşık 20 yıldır uyguladığımız iki kefil, uygulamasını, yine genel kurulda yapacağımız düzenlemeyle ile bir kefil olarak değiştireceğiz.

3- Siz değerli ortaklarımıza giriş katında veya 1 inci katta kullanılmak üzere büro veya daire ile hizmetlerimize devam edeceğiz.

Bu ekip daha önce yaptığı yenilikler ile Kooperatifçilik konusunda Türkiye degündem oluşturmaya devam edecektir. Bu genel kuruldaki üç madde örnek olmaya devam edecek.

Yapılamayacakları sıralayayım. 30 bini, 50 bini, 100 bini yok, kefilsiz ipoteksiz kredi veremezsin. Değil kredi vermek 1 günü geçen senedin olduğunda banka kredini onaylamıyor. Tüm esnaf dostlarıma sağlık ,huzur ve bol kazanç diliyorum” dedi.