Kaymakam Özdemir’den Kurban Bayramı Mesajı!...

Yardımlaşma, dayanışma, paylaşma, sevgi ve saygının en üst düzeyde yaşandığı; birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Manevi duygularımızın katmerleştiği bu müstesna günlerde insanlarımız aynı düşünce ve değerlerde buluşmakta, dargınlıklar, kırgınlıklar unutulmakta, dostluk ve kardeşlik duyguları daha yoğun yaşanmakta, inançlarımız, gelenek ve göreneklerimiz nesilden nesile aktarılmaktadır.

Bayram günleri, sevme ve sevindirme günleridir. Sevincimizi ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, Şehit aileleri ve Gazilerimizle paylaşmak birlik ve beraberlik duygularımızı daha da arttıracaktır. Bu bağlamda Covid-19 salgınının son bulmadığı bilinciyle Bayram süresince de maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde uyalım ki bayram sevincimiz üzüntü ve hastalığa dönüşmesin. Ayrıca bayram dolayısıyla seyahat edecek vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını ve seyahatlerinde daha dikkatli olmalarını özellikle istirham ediyorum.

Bayram günlerini huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmemiz için bayram süresince görevi başında bulunacak olan tüm güvenlik görevlilerimize, sağlık çalışanlarımıza, itfaiye ve zabıta personelimize kısaca tüm çalışanlarımıza da başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Bu düşüncelerle Göreleli hemşerilerimin, ilçemizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlara erişmek dileğiyle selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.