Hazırlık Maçı Takvimi Netleşti!...

. 28 Temmuz’da Altay, 31 Temmuz’da da Ümraniyespor ile Erzurum’da karşılaşacak Çotanaklar, 6 Haziran’da da büyük ihtimalle Çaykur Rizespor ile Çotanak Spor Kompleksi’nde kozlarını paylaşacak.

Yeşil Beyazlılar’ın teknik direktörü Hakan Keleş, bu maçlarda kafasındaki ilk 11’i belirlemeye çalışacak. 

Eren: Lige güzel başlangıç yapmak istiyoruz

 

Giresunsporlu futbolcu Eren Tozlu, Erzurum'da güzel ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Tozlu, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, "İkinci etap kamp dönemini de en güzel şekilde geçirmek istiyoruz. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız olacak. Hazırlık maçlarıyla da takımın en kısa zamanda uyumunu sağlamayı ve lige hazır olmayı hedefliyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Ligin ilk haftasında Galatasaray ile karşılaşacaklarını ve hedeflerinin iyi sonuç alarak sezona güzel bir başlangıç yapmak olduğunu vurgulayan Tozlu, şunları kaydetti:

"İlk maçımız Galatasaray ile. Rakibimiz güçlü bir takım ama Süper Lig'de genelde tüm takımlar çok güçlü. Galatasaray hazır bir şekilde gelecek. Biz de en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Kendi evimizde. Çok uzun süredir devam eden bir lig özlemi var. Bu özlemin verdiği heyecanla inşallah Galatasaray'dan puan ya da puanlar alırız diye düşünüyorum."