KILIÇASLAN: “ESKİ BİR AK PARTİLİ OLARAK YÜZÜM KIZARDI”

Yazılı açıklama yapan Kılıçaslan, “Bu yangınlar ilk olmadığı gibi içimizdeki kahpeler olduğu sürece son da olmayacaktır. Kahpelik yapmayı zafer sayan PKK hainlerinin ormanlarımıza şerefsizce kundaklama yapacağı bilinirken, devleti yönetenlere ‘neden tedbir almadınız?’ diye soruyoruz” dedi.
Ülkelerin uçak sayılarını sıralayan Kılıçaslan, şunları söyledi: “Bizi kıskanan Avrupa ülkelerinin tanker uçak sayılarını öğrenince eski bir AK Partili olarak yüzüm kızardı” ifadesini kullandıktan sonra “Bu rakamlardan sonra soruyorum; Avrupa bizi gerçekten kıskanıyor mu yoksa bir yerleriyle bize gülüyor mu? 2023’te aya sert iniş yapacakken maalesef yanan ormanlar karşısında maalesef başka bir yerimizin üstüne sert iniş yaptık. Bu vesileyle 5-10 yerden maaş alanları utanmadan alkışlayanlara da bir tavsiyede bulunayım;Yıldırım Demirören’e verilen akibeti meçhul kredi ile tam 12 tane tanker uçak alınabileceğini çocuklarınızın yüzüne bakarak düşünün!”

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan" Kardeş ülke Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı tarafından halihazırdaki yardımlara ek, 220 kişilik ekip, 1 helikopter ve 53 itfaiye ekipmanı daha ülkemizdeki yangınlar için gönderilmiştir. Can gardaşlarımıza Ülkem ve Şahsım adına teşekkür ediyorum"dedi.