Sana Söz birlikte başaracağız!...

Düzenlenen iftar programına Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Giresun Milletvekili Aday Adayı Fikri Bilge, 24 .Dönem CHP Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Hasbi Dede, CHP Eynesil Kadın Kolları Başkanı Cevher Küçükal, İYİ Parti Görele İlçe Başkan Yardımcısı Seyfullah Çiçek, Ömer Odabaş, CHP Görele İlçe Başkanı Salih Zeki Bayram, CHP Görele Kadın Kolları Başkanı Semra Palak, CHP Görele Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Dede, CHP Belediye Meclis üyeleri Aysel Uzun, Salih Sıtkı Melikoğlu, Görele Esnaf Odası Başkanı Nurettin Emanet, İlçe Yöneticiler ve partililer katıldı.

CHP Görele İlçe Başkanı Salih Zeki Bayram”Ramazan ayı sevgi, barış ve paylaşma ayıdır. Bu gün burada partililerimizle bir araya gelerek, partililerimizle birlikte yaptığımız iftar programına katılım sağlayan tüm üyelerimize ve Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Giresun Milletvekili Aday Adayı Fikri Bilge’ye teşekkür ediyorum. Halkımıza hizmet götürme noktasında en sağlıklı yolun kendileri ile kuvvetli iletişim olduğunun bilincindeyiz. Ortak akılla, iş birliği ve dayanışma ile ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız. 15 Mayıs sabahı 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yine baharlar gelecek. Sana Söz birlikte başaracağız" dedi.

Yemek sonrası parti binasında yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınacak olan sandık güvenliği tedbirleri ve ülke gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu goreleden haber-medya