TKP’nin Giresun adayları sahada

Seçimlere tek başına katılma kararı alan TKP, Giresun’da da aday gösteriyor. Partinin iddialı isimlerinden olan Hamdi Savaş, adaylık başvurusunu yaptı. Savaş, “Bir karanlığın içinde sessiz çığlıklarımızla direniyoruz, sabır taşlarımız çatladı, öfkelerimiz birikti duyan yok, duymak isteyen yok. Oysa biz çoğunluğuz ve birikmiş öfkelerimiz gerçek bir halk iktidarına dönüşmeli. Sessizliğimize ses olmak ve örgütlü bir toplum yaratmak için mücadele ettiğimiz TKP’den Giresun milletvekili adayıyım” dedi. Giresun’un tanınmış isimlerinden olan Hamdi Savaş, yurtiçi ve yurtdışı pek çok inşaat projesinde görev aldı.

TKP’nin Giresun listesinde Arzu Yeşil, Günay Başkan, Muzaffer Eren Öz gibi isimler de yer alıyor.

Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda bir araya geliyor. TKP buluşmasında, haklarında tartışılan tüm konulara açıklık getireceğini duyurdu.

Yapılan duyuruda, seçimden ne beklendiği, cumhurbaşkanlığı seçiminde ne yapılacağı, neden devletçiliği savunduğu, din düşmanı mı, Atatürk hakkında ne düşünüyor gibi sorulara yanıt verecekleri bildirildi.

“Hakkımızda çok tartışılan tüm konulara açıklık getireceğiz” diyen TKP, Buluşmaya TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’ın katılımı ve Gazeteci Enver Aysever’in sunumuyla büyük halk buluşmasını duyurdu.

Buluşmaya Nihat Behram, müzisyen Gülcan Altan, tiyatro sanatçısı Orhan Aydın ve An Vokal müzik topluluğu sahne alacak. Yunanistan Komünist Partisi MK üyesi ve milletvekili Thanasis Pafilis de Ankara’daki etkinliğe katılacak.

Pazar günü saat 15.00’de gerçekleşecek buluşmada, TKP’nin 600 milletvekili adayı tanıtılacak.giresun28haber