Başkan Erener “Yangın Haberleri İçimizi Yakıyor”

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Cumhuriyet Meydan’ına kurulan Yardım çadırını ziyaret ederek, Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımız için destek çağrısında bulundu.

Türkiye’nin birçok ilinden acı haberlerin geldiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Yine birlik olma, el ele verme zamanımız geldi. Ülkemiz çok zorlu bir virajdan daha geçiyor. Bu seferde birçok ilimizden gelen yangın haberleri içimizi yakıyor. Bu yangınlarda mağdur olan vatandaşlarımız için bizde Görele olarak elimizi taşın altına koyarak DASKUT ekibiyle birlikte yardım kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız kuru gıda kolisi, çocuk maması ve bezi, kullanılmamış ayakkabı, çorap, eldiven ve giyim malzemeleri yardımında bulunabilirler. İlçemizde toplanılan yardımlar, bizzat bizler tarafından afet bölgelerine ulaştırılacaktır” dedi.

Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımız için yardım kampanyası için yapılan açıklamada” Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımıza verilmek üzere; kuru gıda kolisi, çocuk maması, çocuk bezi, kullanılmamış olmak kaydıyla ayakkabı, çorap, eldiven, giyim malzemeleri, yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız Cuma günü saat 16:00 a kadar cumhuriyet meydanındaki yardım çadırımıza yardımlarını ulaştırabilirler. Toplanan yardımlar Görele Belediyesi ve Daskut Giresun İl Temsilciliği tarafından yangın bölgesine ulaştırılacaktır” ifadelerine yer verildi.