Yılmaz: Görele inanıyor ve güveniyor

Yılmaz, merkez, ilçe, belde ve köylerde14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü kaydetti.

Şehrin çeşitli noktalarında seçim bürosu açarak, Türkiye Yüzyılını vatandaşlara anlatmak, onların dertleriyle dertlenmek, sevinçlerine ortak olmak için çaba gösterdiklerini söyleyen Yılmaz, “Giresun Türkiye Yüzyılı’na hazır” ifadesinde bulundu.

Yılmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Kemençe diyarı Görele’mizde seçim büromuzu vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiyle açtık. Şehrimize ve şirin ilçemize hayırlı olsun. Seçim bürolarımızın özelliği Türkiye Yüzyılını vatandaşlarımıza doğrudan yüz yüze anlatmak olacaktır. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Mayıs’ta yeni bir zafer yazmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda bugün Görele’deyiz. Görele, bizleri bağrına basmıştır. Esnaf arkadaşlarımız bizleri güler yüzü ve samimiyetle karşılaşmıştır. Giresun, Cumhurbaşkanına güveniyor ve inanıyor. İnşallah Görele de yine Cumhurbaşkanımıza gereken desteği verecek ve ülkemizin istikrarına ortak olacak.”