Görele Anadolu Lisesi takımı Eskişehir Yolcusu!...

Geçtiğimiz aylarda Yozgat' ta düzenlenen Okul Sporları A Genç Kızlar Hentbol Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılarak 3’te 3 yapan 05-10 Haziran 2023 tarihleri arasında Eskişehir İlinde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılacak olan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Genç takımı Görele Anadolu Lisesi, Türkiye Finali öncesi Görele  Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu ile bir araya geldi.

Okul Müdürü Abdullah Korkmaz, Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Sizüçen önderliğinde 5 - 10 Haziran tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan Türkiye Finali öncesi Görele  Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, hentbol takımına başarılar diledi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 05-10 Haziran 2023 tarihleri arasında Eskişehir İlinde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılacak olan Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Sizüçen öğrencileri temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Genç takımı Görele Anadolu Lisesi'ne başarılar dileriz goreleden haber-medya