Tirebolu 42 Çay Görele’nin Sultanlarına Sponsor Oldu!...

2021-2022 sezonu için baş antrenör Mehmet Ali Binen yönetiminde sezon hazırlıklarına sürdüren temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne Tirebolu 42 Çay sponsor oldu.

Bu haftayı sabahları kuvvet akşamları koşu çalışmaları ile geçirdiklerini ifade temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü baş antrenörü Mehmet Ali Binen” Haftaya salon ve kuvvet çalışmaları şeklinde devam edeceğiz. Bugün genç oyuncularımızdan Özge Yıldırım'ın doğum gününü kutladık” dedi.

Tirebolu 42 Çay  sponsor oldu…

Tirebolu 42 Çay Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne

Konu ile ilgili yapılan açıklamada “Görele Belediyesi Kadın Hentbol takımıza Süper lig sponsoru Tirebolu 42 Çay olmuştur. Sponsorluk ve Takımımıza katkılarından dolayı firma sahibi Yusuf Şahin’e Teşekkürler. Tirebolu Gıda A.Ş’ye kulübümüze katkıları için teşekkür eder, bu işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz”

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Özge Yıldırım'ın doğum gününü kutlar, 2021-2022 sezonunda Mehmet Ali Binen’in öğrencileri temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne başarılar dileriz. goreleden haber-medya