TİREBOLU KAYMAKAMI DEĞİŞTİ!...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Kararnameye göre 2020 yılı Temmuz ayında Tirebolu’ya atanan Kaymakam Cevat Gün’ün, bir yıllık aradan sonra Sakarya ili Söğütlü ilçesine tayin edilirken; yerine de Gaziantep’in İslahiye ilçesi Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan atandı.

ÖZGEÇMİŞ

- 1977 yılında dünyaya geldi.

- İlkokulu memleketi Erzurum’da okudu.

- Erzurum Kandilli Ortaokulu’nu ardından Erzurum Kandilli Lisesi’ni bitirdi.

- İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 2001 yılında mezun olduktan sonra 2003 yılı başında Mülki İdare Amirliği mesleğine doksanıncı dönem Erzincan Kaymakam adayı olarak başladı.

- İl stajını Erzincan’ da yaptı. Ardından Gümüşhane Merkez ile Köse ve Kürtün İlçeleri, Konya Merkez ile Ilgın ve Karapınar İlçeleri’nde mülkiye teftiş stajını yaptı.

- Milli Güvenlik Genel Sekreterliğinden aldığı Kamu Diplomasisi Kursunu müteakip Erzurum Pasinler’de Kaymakam refikliği, Rize İli Çamlıhemşin, Hemşin İlçeleri ile Kırşehir İli Çiçekdağı İlçelerinde Kaymakam vekillikleri yaptı.

- İngiltere’de Leicester Üniversitesi’nde bir yıllık dil ve mesleki eğitim aldı.

- 14 Nisan 2006 yılında Ordu İli Çaybaşı İlçesi kaymakamı,

- 26 Ekim 2007 tarihinde Ardahan İli Damal İlçesi kaymakamı görevlerinde bulundu.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Sakarya ili Söğütlü ilçesine tayin olan Kaymakam Cevat Gün’e yeni görevinde başarılar diler, Tirebolu’ya atanan yeni atanan Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan’a Tirebolu’ya hoş geldiniz dileklerimizi iletiyoruz.