MP Tirebolu İlçe Kongresi Yapıldı!...

Memleket Partisi (MP) Tirebolu ilçesi birinci olağan kongresi Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı ve kurucu başkan Yıldıray Kara, İlçe Başkanlığına getirildi. Sakin bir havada geçen kongreye partiye kayıtlı 36 üyeden 30’u katıldı.

Memleket Partisi Tirebolu İlçe Kongresinde; İl Başkanı Vehbi Güven ile İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özcan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Yıldız, Hasret Durmuşkaya ve STK Başkanı Hüseyin Çentoğlu’da hazır bulundu. Kongrede tek listeyle gidilen seçimler sonunda partinin kurucu İlçe Başkanı Yıldıray Kara, resmi olarak aynı göreve getirilirken; yönetim kurulunun yanı sıra İl Delegeliği listesine giren isimler de belli oldu.

Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’nde Yıldıray Kara başkanlığında oluşan Tirebolu İlçe Teşkilatı’nda Yönetim Kuruluna Ercüment Abbasoğlu, Halil İbrahim Asilsoy, Ayhan Bozkır, İbrahim Çam, Turgut Gül, Esra Karabektaş, Hüseyin Karadeniz, Ensar Karadeniz, Ertan Küçük, Selim Tacal, Soner Yıldırım ve Burak Yılmaz asil üye olarak seçildiler. Memleket Partisi Tirebolu İlçe Teşkilatı’nda İl Delegeliğine seçilen isimler de şu şekilde: H. İbrahim Asılsoy, Ercüment Abbasoğlu, İbrahim Çam, Arif Güzel, Turgut Gül, Yıldıray Kara, Esra Karabektaş, Cemal Kılıç, Ertan Küçük, Serkan Küçük, Mehmet Cem Ocak, Erdoğan Oruç, Burak Yılmaz ve Selim Tacal. Öte yandan, MP İl Başkanı Güven, partilerinde olağan kongrelerden ilkinin Tirebolu’da yapıldığını belirterek, bundan sonraki süreçte merkez ilçe ile diğer ilçelerdeki kongrelerin münavebeli olarak gerçekleştirileceğini söyledi ve Tirebolu İlçe Başkanı Kara ile yönetim kuruluna giren üyelere başarılar diledi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak Memleket Partisi’nin Tirebolu İlçe Başkanı Kara ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlar, başarılar dileriz.