Giresunspor Telafi Edecek!...

Hüsamettin’in kırmızı kart cezalısı olduğu yeşil-beyazlılarda bu futbolcunun yokluğunda Galatasaray’dan kiralanan Emre Taşdemir 11’de görev yapacak.

 

Galatasaray karşısında takım savunmasında ve set oyununda henüz hazır olmadığı gözlenen Giresunspor, süper ligin gediklisi olan ve hızlı hücuma çıkmasıyla bilinen İstanbul ekibi karşısında dikkatli oynayıp sahadan gülerek ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

 

PALABIYIK YÖNETECEK

 

Süper Lig 2. Haftasında bugün Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak karşılaşmayı FİFA kokartlı hakemlerimizden Ali Palabıyık yönetecek.

 

Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Hakan Karabalçık yapacak. Dördüncü hakem Kadir Sağlam.

Keleş’in 11’i Hazır…

Kazanmaya yönelik bir 11 sahaya sürmeye hazırlanan Keleş’in kaleden yana tercihi Okan Kocuk.

 

Defansın sağında Zeki, solunda Emre Taşdemir’e şans verecek olan Keleş, Douglas-Perez ikilisini bozmayacak. Orta alanda Flavio, Pelupessy, Diabate, Traore, Sergio, forvette Balde (Umut Nayir)’I oynatmayı planlıyor.

 

MARCAO’YA 8 MAÇ CEZA

 

Giresunspor-Galatasaray mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na önce kafa atıp, sonra yumruklayan Marcao’nun cezası belli oldu.

 

PFDK, Brezilyalı stopere 8 maç men ve 21.000 TL para cezası verildiğini açıkladı.

 

32 BİN TL CEZA

 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Giresunspor'a 32 bin lira ceza verdi.

 

Kurul yaptığı toplantıda, Galatasaray ile yapılan maçta protokol tribününde bulunan mensupları ile taraftarlarının stadyumda bulundukları süre içerisinde maske takma ve sosyal mesafe kurallarına uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Yeşil-beyazlı kulübü 32 bin lira ile cezalandırdı. Aynı müsabakada kulübünün, basın toplantısının kulüp medya sorumlusunun yönetiminde yapılmamasından, basın toplantısının flaş röportajlar devam ederken ve misafir takım teknik sorumlusunun katılımı beklenmeden yapılmasından dolayı ve stadyuma girecek kişilerin uyması gereken koşullar sağlanmadan stadyuma alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Giresunspor’a ihtar cezaları da verildi.