Görele’nin Sultanları Sağlık Kontrolünden Geçti!...

2021-2022 sezonu için hazırlıklarını baş antrenör Mehmet Ali Binen yönetiminde sürdüren  temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü, Görele Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Pazartesi  saat 16.00’da fikstür çekimi yapılacak.

2020-2021 sezonunda Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Ligi’ne damgasını vuran ve ligi 24 puanla 6.sırada tamamlayan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü baş antrenör Mehmet Ali Binen yönetiminde sezon hazırlıklarına ilçede yaptığı antrenmanla start verdi. Türkiye Süper Ligi’nde daha güçlü ve Süper Lig’de savaşçı ve iddialı bir takım kurmayı hedeflediklerini söyleyen temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı baş antrenörü Mehmet Ali Binen ”Çalışmalar 1 Ağustos’ta başladı. Sabahları hac dağında akşam Görele Stadı’nda günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyoruz. Geçen yıla göre daha derin bir kadro kurduk gençlerle birlikte 18 kişilik bir kadromuz var. Umarım bu sene pandemiden uzak taraftarlarımızla birlikte kazasız belasız ve sakatlıklar olmadan başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 2021-2022 sezonunda Mehmet Ali Binen’in öğrencileri temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’ne başarılar dileriz. goreleden haber-medya