Temsilcimiz Görele’nin Sultanları Avrupa Kupalarını Hedefliyor!...

12 Eylül 2021 Pazar günü ilk maçında deplasmanda Araç Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak olan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü baş antrenörü Mehmet Ali Binen” “Öncelikle yeni sezon tüm kulüplere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız, koronavirüs pandemisinden uzak, güzel müsabakaların yaşandığı bir sezon yaşarız. Sezona Avrupa Kupası hedefiyle başlayacağız. Geçen yılki başarı grafiğimizi sürdürmek adına kadromuza yeni oyuncular dahil ettik. Gençlerle birlikte 18 kişilik bir kadromuz var. Biz yeni sezon hazırlıklarımızı 1 Ağustos'tan itibaren Görele'de sürdürüyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Sezonun ilk maçında oynayacağımız Araç Belediyesi Spor Kulübü genç fakat ligin eski takımlarından. Bu yıl tekrar süper lige geldiler. Hedef maçlarımızdan bir tanesi olacak. Araç Belediyespor müsabakası ile sezona iyi bir başlangıç yapmak ve ilerleyen haftalarda da alacağımız güzel sonuçlarla sezon sonunda ligi en iyi noktada tamamlamak amacındayız” dedi.

Görele’nin Sultanlarının Formaları Görücüye Çıktı!...

2021-2022 sezonu Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün maçlarda giyeceği formalar tanıtıldı.

Görele Belediye Spor Kulübü’nün her sezon başarıdan başarıya koşan ve Giresun’u Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Ligi’nde en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Yine alt yapımızla beraber iddialı bir takım kurarak, Türkiye Süper Ligine damga vurmaya hazırlanıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına başladık. İlk maçımızı Kastamonu’da deplasmanda oynayacağız. Hedefimiz her zaman büyük olmuştur. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz Göreleli genç kızlarımızla başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum. Ben bu takımdan desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 2021-2022 sezonunda Mehmet Ali Binen’in öğrencileri temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediye Belediyesi Spor Kulübü’ne ve tüm takımlara başarılar dileriz. goreleden haber-medya