İstanbul Beykoz’daki anma programına katılımın azdı!...

Görele'mizin düşman İşgalinden kurtuluşunun 104. yılı sebebiyle 13 Şubat 2022 tarihinde İstanbul Beykoz Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen anma programının moderatörlüğünü Ali Bilir ile Birol Kardaş yaptı.

Hayrullah Sağır, Ayhan Yüksel ve Hüseyin Çakıcı konuşmacı olarak katıldığı Görele'mizin düşman İşgalinden kurtuluşunun 104. yılı sebebiyle düzenlenen anma programı sonrası davetlilere kara lahana (pancar) çorbası ve Görele kesme pastası ikram edildi.

Görele Dernekleri Federasyonu Başkanı Muhittin Çelik” Görele'mizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Münasebetiyle İstanbul'da Bulunan Hemşehrilerimizle Birlikte Beykoz Soğuksu da Bulunan Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezinde Etkinlik Düzenledik. Moderatörlüğünü Onursal Başkanımız Birol Kardaş ın Yaptığı Programda Saygı Duruşu İstiklal Marşının Ardından Kuranı Kerim Tilaveti Hayrullah Sağır Hocamız ve Arkadaşları Bizlere Hoş Maneviyet Yaşattılar Görele Tarihimizle İlgili Araştırmacı Yazar Tarihçi Sayın Ayhan Yüksel Hocamız Tarih ve Coğrafya Öğretmenimiz Hüseyin Çakıcı ve Onursal Başkanlarımızdan Sayın Ali Bilir Bizlere O Zamanki Olaylara Değinerek Bizlere Çok Faydalı Bilgileri Aktardılar Kemençe de Tekin Hidir Güzel Resital Dinletisi Sunduktan Sonra Pancar Çorbası İkramı İle Son Buldu. Programımıza Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederim” dedi goreleden haber-medya