KARA, GESOB' DA 6.KEZ BAŞKAN!...

Kara’nın yönetim kurulu Giresun Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan, Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik, Giresun Bakkallar Odası Başkanı Osman Şen, Giresun Terziler Odası Başkanı Mustafa Kaplan, Görele Esnaf Odası Başkanı Nurettin Emanet ve Dereli Esnaf Odası Başkanı Hasan Akar’dan oluştu.
Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin 21. Olağan genel kurulu Kale Cafe’de gerçekleştirildi. Genel kurula siyasiler yoğun ilgi gösterdi.
Kurula AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, CHP Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, İYİ Parti İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz de katıldı. tek liste ile yapılan genel kurulda mevcut Birlik Başkanı Ali Kara güven tazeledi. 6.
kez GESOB başkanlığı görevine seçilen Kara, her daim Giresun esnafının hizmetine amade olmaya devam edeceğini belirterek,
“Her şey Giresun için her şey esnafımız için” dedi. Öte yandan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ile Vali Enver Ünlü, GESOB Başkanı Ali Kara ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.